EEUU vs Iran

a Opinem

El general assassinat pel president Trump pot crear un conflicte internacional

Als Estats Units el president Donald Trump va matar a un militar i l’exèrcit Iraní va contraatacar amb totes les seves forces. Això va desencadenar una guerra entre aquests dos països.

Arnau: Jo opino que no hauria d‘existir una guerra perquè en realitat sortim perdent tots i mor molta gent. A part els dos països es podrien llençar míssils i fallar, tot això provocaria mal a altres països que també entrarien a la baralla.

Jordi: Jo crec que Donald Trump no s’hauria d’haver ficat dins del tema d’Iran ni haver matat a cap militar. I òbviament matar a un militar per la cara als iranians no els ha sentat bé. Crec que no arribarem a ninguna guerra mundial però sí que es podrien llençar míssils i bombes entre ells, bé, ja ho estan fent.

Anaïs: La meva opinió és que Donald Trump va dir que va matar el militar per aturar una guerra i no començar-la, penso que ell no és ningú per matar una altra persona. i que les coses que ha fet tindran les seves conseqüències.

Hola, em dic Arnau Giménez. Tinc 13 anys. Faig 2n ESO a l'institut Neus Català, a Cornellà de Llobregat. M'agraden els videojocs, el futbol, el bàsquet i veure Youtube també m'agrada molt Netflix, Instagram i Twitter. Instagram: @_arnaugimenez06