El nou entrenador del F.C Barcelona

a Opinem

Quique Setién es converteix en el nou entrenador del Barcelona

Després de la derrota de la supercopa entre el barça vs l’Atlético de Madrid. El Barça ha decidit prescindir del contracte de Valverde i el nou entrenador del futbol club Barcelona és Quique Setién.

Creiem que Quique Setién no serà un bon entrenador del Futbol Club Barcelona, perquè està acostumat a equips petits, com el Betis , al Sevilla o el Racing que no tenen tan bon equip.

Però creiem que en el mercat d’estiu el faran fora perquè no donarà la talla. Fa uns sis mesos era l’entrenador del betis i ara del Futbol Barcelona. Resumint que ha estat en una mateixa temporada amb dos equips.

Els jugadors del Futbol Club Barcelona estan en el vestuari separats. Uns volien que Valverde es quedés, però altres volien el canvi.

La forma de jugar de Quique Setién és la mateixa de la vella escola. Però els jugadors del Barça estan acostumats a jugar a l’estil rondo. A més a més Quique Setién els hi ha tret el dia lliure que tenien sempre i els jugadors són els que manen i més a un club tan gran com el Barça.

A la primera roda de premsa, va dir que entrenaria igual que als jugadors de fa vint anys i per això els va treure el dia lliure. En conclusió pensem que Quique Setién serà un mal entrenador pel Barça.

Resultat d'imatges de valverde triste

Hola,em dic Iván Sánchez i faig 1r ESO a l'institut Neus Català de Cornellà del Llobregat. M'agrada molt el bàsquet, el futbol americà, anar a la platja i jugar amb el meu mòbil.