Escapa de la piràmide: un projecte sobre Egipte de 1r d’ESO

a Actualitat/Vida

Aquest passat dilluns dia 10 de febrer l’alumnat de primer de l’ESO es va trobar amb un repte inesperat

A les seves aules, convertides en càmeres egípcies, els esperaven quatre proves plenes d’enigmes que van haver de resoldre mobilitzant habilitats lògiques molt diferents. L’objectiu: obrir la capsa egípcia que amagava un gran secret, per la qual cosa calia desxifrar les seves quatre combinacions. Una Room Scape en tota regla, en què han competit els tres grups de primer i on el treball en equip ha resultat fonamental per superar-la.

Així ha començat el projecte “Escapa de la Piràmide”: un viatge a l’Antic Egipte, en què les ciències naturals, la tecnologia i les ciències socials es posen d’acord per endinsar-se en els misteris d’una de les primeres grans civilitzacions de la humanitat.

Amb els coneixements i competències adquirides, cada grup de primer haurà d’idear, dissenyar i portar a terme una room scape destinada a un altre grup, posant a prova les habilitats en l’art de l’escapisme dels dos grups contrincants.

Hola,em dic Hidaya El Bhira tinc 12 anys i vaig a 1ESO i actualment vaig al institut Neus Català i no tinc xarxes socials.A a mi m’agrada llegir i escriure i en el meu temps lliure dibuixar. M’agrada molt la natació i ballar zumba .M’interessa la tecnologia i vaig guanyar un premi a les joves promeses a la First Lego League a l’universitat Politècnica de Catalunya amb els meus companys de primaria .Una experiencia inolvidable.