Celebrem el Carnaval

a Actualitat/Vida

El passat divendres 21 de febrer a les 9:00 del matí vam celebrar Carnaval a l’Institut Neus Català

Vam entrar en un horari diferent a l’habitual, ja que normalment entrem a les 8:00, però  aquell dia no feiem classe normal sinó un dia més festiu. Cada classe es va disfressar d’un tema diferent.

Les classes van haver de fer una “performance” o alguna actuació, com ara el Mannequin Challenge, un ball, una presentació o una obra de teatre curta. La cap d’estudis va gravar les actuacions, que es van transmetre per un directe a Instagram.

Finalment van guanyar tres cursos i  cadascú va tenir un premi: en 3r lloc va guanyar 2B, que estaven disfressats de Minions amb Coronavirus; van guanyar 3 pizzes petites. En 2n lloc va guanyar 1C, que estaven disfressats de Neus Català, del nostre institut; van guanyar 3 pizzes mitjanes. En 1r lloc va guanyar 4B que estaven disfressats de corona zombies; van guanyar 3 pizzes familiars. Ho vam celebrar perquè és una festa que s’ha tornat molt típica a Cornellà de Llobregat.

Volem agrair-vos molt la implicació i la participació a la festa col·lectiva de Carnestoltes i animar-vos a continuar construint Institut Neus Català tots plegats!

Hola,em dic Hidaya El Bhira tinc 12 anys i vaig a 1ESO i actualment vaig al institut Neus Català i no tinc xarxes socials.A a mi m’agrada llegir i escriure i en el meu temps lliure dibuixar. M’agrada molt la natació i ballar zumba .M’interessa la tecnologia i vaig guanyar un premi a les joves promeses a la First Lego League a l’universitat Politècnica de Catalunya amb els meus companys de primaria .Una experiencia inolvidable.