Subtítol

Madrid vs Barça el partit de les urgències.

a Opinem

Aquest diumenge 1 de març es juga el clàssic Reial Madrid-F.C Barcelona

Opino que aquest partit serà molt tens i amb molts nervis perquè el F.C Barcelona encara que hagi empatat l’últim partit està a la corda fluixa i el Madrid està encara pitjor per culpa de l’anterior partit en el qual va perdre contra el Manchester City. Considero que el Madrid té menys possibilitats de guanyar per culpa de l’última derrota. 

En canvi el Reial Madrid té i sempre ha tingut potencial a la contra. Això li dona possibilitats davant del Barcelona: també tenen una bona plantilla com a equip. Tot plegat fa que si bé no jugaran amb l’etiqueta de favorits, tenen les seves probabilitats de victòria, més si tenim en compte que juguen a casa i tenen el suport de la seva afició.

Sens dubte es tracta d’un partit molt obert que serà molt entretingut de veure, per al delit de l’afició.

Hola, em dic Arnau Giménez. Tinc 13 anys. Faig 2n ESO a l'institut Neus Català, a Cornellà de Llobregat. M'agraden els videojocs, el futbol, el bàsquet i veure Youtube també m'agrada molt Netflix, Instagram i Twitter. Instagram: @_arnaugimenez06