Lebron James iguala a Luka Doncic en la baralla per més triples dobles de la temporada

a Opinem

‘The King’ va arribar a 13 triples dobles

Lebron James va sumar 34 punts amb 12 rebots i 13 assistències aquest diumenge contra els Pelicans i el capità dels Lakers és el líder juntament amb Luka Doncic amb més triples dobles de la temporada desplaçant a Nikola Jokic a la llista.

‘The King’ va arribar a 13 triples dobles i va igualar a Doncic però l’eslovè ho té millor perquè ha jugat  (48) i Lebron James (55).

Jo crec que farà meś triples dobles Luka Doncic perque té millors números que Lebron James pels minuts que ha jugat. Perquè està clar que els Lakers són superiors als Pelicans però els Pelicans estan fent molt bona temporada i també els Lakers. Però els dos jugadors són molt bons però Lebron està millor preparat perquè ha estat molt de temps a l’NBA no com Doncic que aquest és el seu segon any. 

Per mi l’eslovè farà més triples dobles que ningú més.

Resultat d'imatges per a "foto luka doncic"

Hola,em dic Iván Sánchez i faig 1r ESO a l'institut Neus Català de Cornellà del Llobregat. M'agrada molt el bàsquet, el futbol americà, anar a la platja i jugar amb el meu mòbil.